keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Mijas Pueblon tunnelmia

 Tässä pikkukylässä olen vieraillut jo monta kertaa,
tänne olen tuonut myös kaikki luonani vierailleet ystäväni.

 Kuvassa takavasemmalla näkyvissä kirkko,
sinne pääsee vain kävelemällä jyrkkää rinnettä ylös.
 Kattotiileissä on oma viehätyksensä.
Joka kerta löydän täältä uutta katseltavaa :)

Kaupungintalo


 
 
 Vanha eläinsuoja


 Tällä asukkaalla on kukkia kasteltavina :)


4 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia kuvia ihanasta paikasta!

  VastaaPoista
 2. Ompa ilahduttavaa kuulla, kun kerroit että olet näyttänyt tämän kauniin moni ilmeisen ihastuttavan kylän myös kaikille ystävillesi. Sillä tämä on kyllä näkemisen ja kaiken kokemisen ihanuus, josta saa niin paljon hyvää mieltä, että loppu elämä sujuukin hymyillen ja hyviä muistoja muistellen:) Olen aikoinaan sanonut miehelleni, että jos joskus muutamme sellaiseen kotiin missä on ranskalainen parveke, niin laittaisin kauniit pariovet niiden viereen ja pöydän ja tuolit sekä kukkia ympärille:) eikö vain olisin kiva idea,.. tietty näköala olisi myös kaunista katseltavaa!
  Kiinnitin myös huomioni kattotiileihin ja totesin samaa. Siniturkoosit tuolit ja mustat pöydät sekä ruukut valkoista taustaa vasten on mitä viehättävin kokonaisuus, sopien todella hyvin. Samoin kuin ruukut pelargoineen on hengeä salpaavan kaunista katseltavaa! pelrgoonist ovatkin hyvä valinta lämpimiin maihin, kestävät hyvin auringonpaisteessa. Mukavasti siinä tovin aika vierähtää kukkia kastellen:) Söpöläiset turriaiset siinä nököttävät:) Hurmaava postilaatikko!:) Hih! Muistanet:)
  Kaunista päivää ja kiitos jälleen moninkerteisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskeskelin, että olen vieraillut ko. kylässä jo yhdeksän kertaa :) Kuulostaa ihanalle tuo parvekehaaveesi, näen sen jo silmissäni sekä pikkukoirasi kurkkimassa parvekkeenkaiteen raosta :) Oikein mukavata päivän jatkoo, minä lähden tästä taas kauniisiin maisemiin :) Adios!

   Poista